AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et yedirmek

Kahve falında çiğ et yedirmek

Kahve falında çiğ et yedirmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarından arınacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kendisini işine vereceğine inanılır.

Kahve falında çiğ et yedirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında çiğ et yedirmek sorunlarını aşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ eti başkasının yediğini görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çiğ et yediğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çiğ et yediğini görmek faturalarını ödeyemez olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et yediğini görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ patates yediğini görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir