AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını çiğ et yerken gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çiğ et yerken görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ dana eti görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kıymak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her açıdan farklılıklar olacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et paylaşmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et ellemek uğranılan zararın paylaşılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et hediye almak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, gelişim içine gireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, başarısının azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir