AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ bulgur görmek

Kahve falında çiğ bulgur görmek

Kahve falında çiğ bulgur görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ bulgur gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında çiğ bulgur görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ bulgur yemek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış bulgur görmek rahatının kaçacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında un ve bulgur görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehriyeli bulgur görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir