Kahve falında çiğ badem görmek

Kahve falında çiğ badem görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, saygı göreceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında çiğ badem gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Kahve falında çiğ badem görmek malının artacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında badem şeker yemek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz badem görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bademli kurabiye görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında saça badem yağı sürmek kendisini geliştireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında badem kırıp yemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem yedirmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem çerez görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir