AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, iyi anlaşacağına, işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiftetelli oynayan birini gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çiftetelli oynayanları görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulur.

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiftetelli oynadığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyun oynandığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında oy pusulası görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi oynarken görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oynayan gelin görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını oynarken görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir