AnaSayfa / Genel / Kahve falında oy pusulası görmek

Kahve falında oy pusulası görmek

Kahve falında oy pusulası görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yarınlarına inanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Kahve falında oy pusulası gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında oy pusulası görmek bolluk içinde yaşamaya, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pusula almak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pusula görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında okey oynayanları görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan diş görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak bir yandan cenaze olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında gözü oyulmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir