AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift tabanca görmek

Kahve falında çift tabanca görmek

Kahve falında çift tabanca görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Kahve falında çift tabanca gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında çift tabanca görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca atmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında belinde tabanca görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında tabancasını kaybetmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanca sesi görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tabanca saklamak parasız ve işsiz kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir