AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift silah görmek

Kahve falında çift silah görmek

Kahve falında çift silah görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerine yeni işler katacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına alamet eder.

Kahve falında çift silah gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında çift silah görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında dans eden çift görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at çiftleştirmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Kahve falında boşanacak çift görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çift alyans görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işaret eder.

Kahve falında çift taşlı yüzük görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir