AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanacak çift görmek

Kahve falında boşanacak çift görmek

Kahve falında boşanacak çift görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iç açıcı sözlere, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boşanacak çift gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında boşanan çift görmek kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşanacak çift görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında boşanmış çift görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boşanmış çiftin barıştığını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işarettir.

Kahve falında çift başlı balık görmek malın bereketinin artmasına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin çiftleştiğini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek lüksünün artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılmış çift görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir