AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında çift başlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift başlı at görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift başlı horoz görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift başlı yılan öldürmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulur.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çift başlı balık görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift başlı deve görmek güveninin artacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir