Kahve falında çift başlı balık görmek

Kahve falında çift başlı balık görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çift başlı balık gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çift başlı balık görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift başlı koyun görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çift başlı kedi görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çift başlı kartal görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet eder.

Kahve falında çift başlı at görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift başlı yılan öldürmek ferah bir haneye sahip olunacağına, kötü yönde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Kahve falında çift başlı deve görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top