AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru bitki görmek

Kahve falında kuru bitki görmek

Kahve falında kuru bitki görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, rızkının artacağına, bilgi ile donanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru bitki gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Kahve falında kuru bitki görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biber bitkisi görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Kahve falında bitki tohumu görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek bir konuda destek alacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında saksıda bitki görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bitki ekmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir