AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeksiz bahçe görmek

Kahve falında çiçeksiz bahçe görmek

Kahve falında çiçeksiz bahçe görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeksiz bahçe gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Kahve falında çiçeksiz bahçe görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiçek dolu bahçe görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli bahçeli ev görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini çiçek bahçesinde görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekler bahçe görmek isabetli kararlar alacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede çiçek toplamak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir