AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek gül görmek

Kahve falında çiçek gül görmek

Kahve falında çiçek gül görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek gül gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Kahve falında gül ve çiçek görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek gül görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gül hatmi çiçeği görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında çiçek ve gül görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülü koparmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında güler yüzlü birini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş gülen bebek görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir