Kahve falında gülerken ağlamak

Kahve falında gülerken ağlamak zor zamanların geride kalacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülerken ağlamak gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalettir.

Kahve falında gülerek ağlamak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işarettir.

Kahve falında gülerken ağlamak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gülen insan görmek iflasın eşiğine geleceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden gül almak maddi olarak zarar edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül hatmi çiçeği görmek gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül lokumu yemek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir