AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek soğanı ekmek

Kahve falında çiçek soğanı ekmek

Kahve falında çiçek soğanı ekmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek soğanı ekmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Kahve falında çiçek soğanı ekmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek soğanı görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek soğan yemek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek ve soğan görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan ekmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ekmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir