AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve soğan görmek

Kahve falında ekmek ve soğan görmek

Kahve falında ekmek ve soğan görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, canının sıkılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ve soğan gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Kahve falında çiçek soğanı ekmek malının ve parasının da artacağına, zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası soğan yemek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası soğan görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ekmek görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arpacık soğanı ekmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan tohumu ekmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir