AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatayı paylaşmak

Kahve falında çikolatayı paylaşmak

Kahve falında çikolatayı paylaşmak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, devlete hizmet etmeye, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalettir.

Kahve falında çikolatayı paylaşmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çikolatayı paylaşmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata paylaşmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşya paylaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında altın bulmak ve paylaşmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında dondurma paylaşmak hayırlı günlerin geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret eder.

Kahve falında yiyecek paylaşmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yediğini paylaşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz paylaşmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir