AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve çikolata görmek

Kahve falında çiçek ve çikolata görmek

Kahve falında çiçek ve çikolata görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında çiçek ve çikolata gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Kahve falında çiçek ve çikolata görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata çiçek görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek çikolata görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet eder.

Kahve falında kalıp çikolata görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve ve çikolata görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kaplı çikolata görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir