AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağın yandığını görmek

Kahve falında ocağın yandığını görmek

Kahve falında ocağın yandığını görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancını katbekat arttıracağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında ocağın yandığını gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ocağın yandığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ocakta ateş yandığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ocakta yemek görmek eşi ile arasının açılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sönmeyen ocak görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ocak silmek yediği ekmeğin verimli olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta ateş yakmak dost çevrenizin genişleyeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köy ocağı görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ocağın patladığını görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir