AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüksük görmek

Kahve falında altın yüksük görmek

Kahve falında altın yüksük görmek kinin ve nefretin son bulacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, spora başlayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüksük gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında altın yüksük görmek mutluluk ve başarı getireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında taşlı yüksük görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulur.

Kahve falında yüksük atmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksük görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüksük bulmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksük kaybetmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir