AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksük çorbası görmek

Kahve falında yüksük çorbası görmek

Kahve falında yüksük çorbası görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksük bulmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Kahve falında yüksük görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksük atmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işarettir.

Kahve falında altın yüksük görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksük kaybetmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı yüksük görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir