AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksük bulmak

Kahve falında yüksük bulmak

Kahve falında yüksük bulmak geçiminin kolaylaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, makbul olan şeylere, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet eder.

Kahve falında yüksük bulmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında yüksük bulmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksük kaybetmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksük görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüksük görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksük atmak işinde yükseleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüksük görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir