AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, prestij sahibi olunacağına, her şeyin gönlünce olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında cezaevinde olan birinin çıktığını görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin cezaevinden çıktığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Kahve falında birinin cezaevinden çıktığını görmek hanesinin bollukla dolacağına, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir