AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini cezaevinde görmek

Kahve falında ölen birini cezaevinde görmek

Kahve falında ölen birini cezaevinde görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük zararlar edileceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini cezaevinde gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek kazancında artış olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını cezaevinde görmek işlerin de hafifleyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini cezaevinde görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinden kaçmak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında babasını cezaevinde görmek vefakar bir insan olunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir