AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceza vermek

Kahve falında ceza vermek

Kahve falında ceza vermek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iyi haberler alınacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceza vermek gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında trafik cezası yemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, amacına ulaşabileceğine inanılır.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak başarılarının düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında ceza yediğini görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm cezası almak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında araba cezası yemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında polisten ceza yemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ceza aldığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir