AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaya çarptırılmak kendisini keşfedeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm cezası almak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para cezasi yemek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede ceza almak bol bol hayır duası alınacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trafik cezası görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezayiri görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir