Kahve falında yerin altında olduğunu görmek

Kahve falında yerin altında olduğunu görmek küslükleri gidereceğine, kolaylık sağlayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, güçten düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerin altında olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek ön plana çıkacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerin altında olduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında yer altına saklanmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, şifa ve ilaç bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer altında dolaşmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yerin altında ev görmek kazancın katbekat arttırılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer altında ateş görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin altında yılan görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında yer altından ses duymak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top