AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altının çalındığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında başkasından çeyrek altın almak güzel haberler alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyrek altın kazanmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın bulduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında çeyrek altın altın görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mevki kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yolda çeyrek altın bulmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir