AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın altın görmek

Kahve falında çeyrek altın altın görmek

Kahve falında çeyrek altın altın görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, işlerinin düzene gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın altın gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın biriktirmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, şöhretli biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki çeyrek altın görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda çeyrek altın bulmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasından çeyrek altın almak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aradığı çareleri bulacağına işarettir.

Kahve falında çeyrek altın kazanmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın toplamak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında çeyrek altın saklamak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir