AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhuriyet altın hediye almak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhuriyet altını satın almak işlerinin başarılı olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında cumhuriyet altını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında cumhuriyet altını kaybetmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çok cumhuriyet altını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında büyük cumhuriyet altını görmek günaha gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altın cumhuriyet görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir