AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yemek

Kahve falında altın yemek

Kahve falında altın yemek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, getirisinden daha fazla olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Kahve falında altın yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Kahve falında yemeğin altını yakmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında altın yemek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik yemek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yemek yemek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük yemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın yemek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe yemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında altın elma yemek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir