AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe yemek

Kahve falında altın küpe yemek

Kahve falında altın küpe yemek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi gücünün eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe yemek gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın küpe yemek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil altın küpe görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında incili altın küpe görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık altın küpe görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye altın küpe görmek beddua ve ah alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir