AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yelek görmek

Kahve falında altın yelek görmek

Kahve falında altın yelek görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, işlerinin toparlanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yelek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında altın yelek giymek hayırlı haberlere, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altın yelek görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yelek görmek borç batağına düşeceğine, aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelek yakmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bebek yeleği görmek sorunların tarihe karışacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi yelek görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert yelek görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında avcı yeleği görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir