AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz yastığı görmek

Kahve falında çeyiz yastığı görmek

Kahve falında çeyiz yastığı görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz yastığı gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz yastığı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz satın almak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz çıktığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyizler görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz eşyası görmek işe ve aşa kavuşacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir