AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yaldız görmek

Kahve falında altın yaldız görmek

Kahve falında altın yaldız görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılar son bulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yaldız gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında altın yaldız görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında altın yaldızlı bardak görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında yaldızlı kuran görmek aradaki buzları eriteceğine, işlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yaldızlı yazı görmek beklediklerini duyacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında yaldız görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yaldızlı bardak görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir