AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaldızlı bardak görmek

Kahve falında yaldızlı bardak görmek

Kahve falında yaldızlı bardak görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kudret sahibi olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında yaldızlı bardak gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında yaldızlı bardak görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yaldızlı bardak görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaldız görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yaldız görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaldızlı yazı görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yaldızlı kuran görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bardak görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir