AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve üzüm yemek

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kendi bildiğini okuyacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve ceviz görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ve üzüm görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz soyup yemek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış ceviz yemek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı ceviz yemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayıklanmış ceviz yemek elindeki malların gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir