AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz soyup yemek

Kahve falında ceviz soyup yemek

Kahve falında ceviz soyup yemek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz soyup yemek gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında ceviz soyup yemek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş ceviz görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş ceviz görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salatalık soyup yemek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta soyup yemek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş elma yemek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bunun şans olacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek bir beladan kurtulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir