AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve ceviz görmek

Kahve falında üzüm ve ceviz görmek

Kahve falında üzüm ve ceviz görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm ve ceviz gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında üzüm ve ceviz görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ve üzüm görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ceviz görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli pekmez yemek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk ceviz görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cevizli sucuk görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir