AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz toplamak

Kahve falında yeşil ceviz toplamak

Kahve falında yeşil ceviz toplamak en doğru şekilde öğreneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, malının ve parasının da artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ceviz topladığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ceviz toplamak elinin döneceğine, sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yerde ceviz toplamak elinin de bolluk göreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda ceviz toplamak isteklerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ceviz toplamak ve yemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir