AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ceviz içi almak

Kahve falında birinden ceviz içi almak

Kahve falında birinden ceviz içi almak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birinden ceviz içi almak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz içi görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz içi almak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz içi yemek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz içi satın almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında içi boş ceviz görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç ceviz görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir