AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu ceviz kırmak

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rızkın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak geri plana düşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak bir anda yükseleceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Kahve falında kabuksuz ceviz görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş ceviz görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir