AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacına çıkmak

Kahve falında ceviz ağacına çıkmak

Kahve falında ceviz ağacına çıkmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, imkânlarının azalacağına, herkesten ileriye gideceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ceviz ağacına çıkmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacı çıkmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ceviz yemek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve ceviz ağacı görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ceviz ağacı görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacından düşmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, zorlukların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir