AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta ceviz toplamak

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz toplamak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, düzenin kurulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında ağacından ceviz toplamak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir