AnaSayfa / Genel / Kahve falında olumsuz cevap almak

Kahve falında olumsuz cevap almak

Kahve falında olumsuz cevap almak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olumsuz cevap almak gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında olumsuz cevap almak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında olumsuz haber almak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında cevap vermek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında cevap beklemek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayır cevabı almak aile hayatının bozulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevap almak daima önüne bakacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir