AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepten para almak

Kahve falında cepten para almak

Kahve falında cepten para almak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ticarete atılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında cepten para almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cebi para dolu görmek yaşamın kolaylaşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep dolusu para görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte para görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Kahve falında cepten para bulmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulur.

Kahve falında cepten para çalmak huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceplerine para doldurmak bolluk ve berekete kavuşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepten para çıkarmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir