AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep dolusu para görmek

Kahve falında cep dolusu para görmek

Kahve falında cep dolusu para görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, rızkının da genişleyeceğine, yeni işlere gireceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, başarıya ulaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Kahve falında cep dolusu para gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Kahve falında cep dolusu para görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep dolusu altın görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında cebimde çok para görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cebınde para görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cepten para çalmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında cepten para çıkarmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Kahve falında cepte para bulmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cebimde para görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir