AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepte para görmek

Kahve falında cepte para görmek

Kahve falında cepte para görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, de rahatının yerine geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında cepte para gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında cepte kağıt para görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine tabir olunur.

Kahve falında cebınde para görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cepte para bulmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında cebi para dolu görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Kahve falında ceplerine para doldurmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cepten para bulmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Kahve falında cebimde çok para görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte para görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir