AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebimde para görmek

Kahve falında cebimde para görmek

Kahve falında cebimde para görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında cebimde para gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında cebi para dolu görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cepte para görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep dolusu para görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cepte bozuk para görmek günden güne sorunlarının artacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cebimde para görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında cebimde çok para görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cepleri para dolu görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir